Tidsstudier i landbruget

By logistikekspert, 18 June, 2009

Tidsstudier til optimering af logistik i landbruget kan udføres ved hjælp af GPS-udstyr, som monteres i en landbrugsmaskine. Alternativ kan håndholdte enheder placeres i lommen på personalet. Ved hjælp af informationer om tidsforbruget i et bestemt geografisk område, kan reelle kapaciteter beregnes og anbefalinger til forbedringer kan udarbejdes. I AgroTech arbejdes der med GIS-værktøjet Google Earth Pro til visualisering og R-project til håndtering og analyse af store mængder GPS-data. Der var engang en artikel på AgroTech.dk, som jeg vist var med til at forfatte, men den er væk nu. Den handlede om udstyr til automatisk tidsregistrering i landbruget. Henvisningen til dokumentet virker ikke mere, men filnavnet er/var 2009-0608likartikelkortgps-automatiskregistreringlaast.pdf. Det er rart, når et Godkendt Teknologisk Institut fjerner information fra offentligheden, selvom det er borgernes penge, der er blevet brugt til undersøgelsen. Artiklen i Landbrugsavisen er også væk. Link virker ikke: Automatisk tidsregistrering kræver udvikling. Til en anden god gang har jeg lært, at jeg skal gemme kopier af den type information, hvis de bliver fjernet fra domæner, jeg ikke har kontrol over.

Hej Greg når man trykker på "automatisk tidsregistrering i landbruget " beder den om en adgangs kode og der kommer en fejl melding når man klikker på "Google Earth Pro"

Hej Bjarne. Tusind tak for notifikationerne. Tidsregistreringslinket peger nu på et pdf-dokument, som stadig eksisterer. Det er ærgerligt at links ikke opdateres automatisk når kilden ændres.