Hvorfor virker søgefunktionen hos nogle webshops?

By logistikekspert, 30 March, 2013
Forums

Katastrofe! Gulvvarmen i et rum virker ikke. Frem med skrueredskaberne og af med termostatenheden. Det viser sig, at reguleringshjulet ikke længere er fastmonteret. Det kræver vist for meget lirkeri, for at få til at virke. Hvad gør man så!?

Google er ens ven, og man søger efter producenten Megatherm. Som en trofast googlesurfer, åbner jeg de 5 mest lovende vvs-webshops, der popper frem på side 1. En ekstra test   Det snedige er, at der står et VVS nummer (045761 208) bag på termostatenheden. Jeg skyder VVS-nummeret i søgefeltet og får en ekstrem glædelig overraskelse på enkelte webshops, som skyder billede og pris på den enhed jeg sidder med i hånden - Perfekt!

Bemærk, at mange brugere vil indtaste VVS-nummeret, som det står på produktet med mellemrum inden "208". Det er ikke alle webshops, som fjerne mellemrummet ved søgning, hvilket kan koste på bundlinjen.

De webshops, som ikke kan ovenstående finurligheder, der kender deres produkter, kommer ikke til at vinde i det i forvejen hårde marked.